MAJOItUS VANHA POSTITALO

Wahlinkatu 8, 78250 Varkaus.

Soita Meille: +358 41 730 5349

Voit varata huoneen alla olevan varauslomakkeen kautta. Kaikki vapaat majoitusvaihtoehdot tulevat silloin esiin. Suuremmalla porukalle lisää varaukselle huone kerrallaan. Voit maksaa kaikki yhdellä kertaa. Voit tehdä myös viime hetken varaukset tätä kautta. Kun teet varauksen saman päivän majoitukseen niin systeemi lähettää teille automaattisesti kirjautumistiedot n.20min päästä. Voit myös aina soittaa 041 730 5349. Tervetuloa!

Majoitus Varkaus Vanha Postitalo Aparthotel

 

Etsitkö edullista majoitusta Varkauden ykköspaikoilta? Nyt olet tullut oikeaan paikkaan. Vanha Postitalo on automatisoitu hotelli Varkauden keskustassa, jonka vuoksi pystymme tarjoamaan majoitusta edulliseen hintaan.

Vanha Postitalo hotelli Varkaus majoittaa teidät Varkaudessa päiväksi tai jopa kuukausiksi. Osa huoneista on täydellisiä kalustettuja asuntoja, jossa viihdyt pidemmänkin aikaa. Olkoon majoitus toiveesi hotelli tai kalustettu asunto olet tullut oikeaan paikkaan olipa majoitus Varkaudessa lyhyt tai pitkä. Tämä on kuin ylivoimainen airbnb Varkaus kohde. Varaa siis edullinen majoitus Varkaus suoraan nyt tältä nettisivulta.

Varkaus sijaitsee Itä-Suomessa, keskellä Savoa, hyvien liikenneyhteyksien ja vesistöjen varrella. 

Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa lähellä palveluita. Vieressä mm. ruoka-kauppa, kuntosali, ravintolat, Navitas, Stora-Enso ja Kämärin koskialue upeine maisemineen.  Varkaus ja Vanha Postitalo sopii erinomaisesti myös loma kohteeksi.

Hotelli majoitus Varkaus

Vanha Postitalo on automaatti hotelli ja jokaisessa huoneessa kuten myös pääovessa on automaatti lukot. Voit yöpyä hotellissa yhdestä yöstä alkaen. Varauksen voit tehdä mm.nettisivujemme kautta. Kun teet varauksen saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot huoneesta ja sisäänkirjautumisohjeet. Saat linkin ja pin-koodin, jonka kautta saat aukaistua ulko- ja huoneen oven. Vanhalla Postitalolla on myös talonmies yleensä paikalla. Voit valita eri huonetyyppien väliltä itsellesi sopivan majoitus vaihtoehdon. Olkoon siis valintasi halpa hotelli Varkaus tai jos arvostat parempia huoneita niin kumpiakin löytyy valintasi mukaan.

Kalustetut asunnot Varkaus 

Hotellissa on tarjolla remontoituja ja kalustettuja asuntoja eri mukavuuksin ja eri hintaluokissa. Business-matkalaiselle löytyy sviitti tai mukava business-huone omalla keittiöllä, joka on kuin kalustettu asunto. Premium-huoneissa on oma kylpyhuone ja budjetti matkalaiselle löytyy mukava basic-huone. Olkoon valintasi kalustettu asunto Varkaus tai perinteinen hotellimajoitus, niin meiltä se löytyy.

Katso tästä lisätietoja!

vanha postitalo

Huoneemme

MEDIA

ASIAKASPALAUTE

5 Stars Tosi hyvä ja siisti “hotelli’. Ystävällinen henkilökunta 😀 ja palvelu hyvää. Hinta/laatusuhde kohdallaan 🌳🌹🤗

Päivi Manninen

4 Stars – Hinta-laatu suhteeltaan hyvä majoituspaikka.

Iiro Sarjanoja