VANHA POSTITALO

MAJOITUS Varkaus

Wahlinkatu 8, 78250 Varkaus.

Soita Meille: +358 20 7792 521

Majoitus Varkaus Vanha Postitalo Aparthotel

 

Majoitus Varkauden paraatipaikalla idyllisessä rakennuksessa, joka huokuu ja hengittää niin talon kuin koko kaupungin historiaa?

Vanha Postitalo aparthotel majoittaa teidät Varkaudessa päiväksi tai jopa kuukausiksi. Osa huoneista on täydellisiä kalustettuja asuntoja, jossa viihdyt pidemmänkin aikaa. Olkoon majoitus toiveesi hotelli tai kalustettu asunto olet tullut oikeaan paikkaan olipa majoitus Varkaudessa lyhyt tai pitkä. 

Varkaus sijaitsee Itä-Suomessa, keskellä Savoa, hyvien liikenneyhteyksien ja vesistöjen varrella. 

Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa lähellä palveluita. Vieressä mm. ruoka-kauppa, kuntosali, ravintolat, Navitas, Stora-Enso ja Kämärin koskialue upeine maisemineen. 

Hotelli majoitus Varkaus

Vanha Postitalo on automaatti hotelli ja jokaisessa huoneessa kuten myös pääovessa on automaatti lukot. Voit yöpyä hotellissa yhdestä yöstä alkaen. Varauksen voit tehdä mm.nettisivujemme kautta. Kun teet varauksen saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot huoneesta ja sisäänkirjautumisohjeet. Saat linkin ja pin-koodin, jonka kautta saat aukaistua ulko- ja huoneen oven. Vanhalla Postitalolla on myös talonmies yleensä paikalla. Voit valita eri huonetyyppien väliltä itsellesi sopivan majoitus vaihtoehdon.

Kalustetut asunnot Varkaus 

Hotellissa on tarjolla remontoituja ja kalustettuja asuntoja eri mukavuuksin ja eri hintaluokissa. Business-matkalaiselle löytyy sviitti tai mukava business-huone omalla keittiöllä, joka on kuin kalustettu asunto. Premium-huoneissa on oma kylpyhuone ja budjetti matkalaiselle löytyy mukava basic-huone. Olkoon valintasi kalustettu asunto Varkaus tai perinteinen hotellimajoitus, niin meiltä se löytyy.

Katso tästä lisätietoja!

vanha postitalo

Huoneemme

MEDIA

ASIAKASPALAUTE

5 Stars Tosi hyvä ja siisti “hotelli’. Ystävällinen henkilökunta 😀 ja palvelu hyvää. Hinta/laatusuhde kohdallaan 🌳🌹🤗

Päivi Manninen

4 Stars – Hinta-laatu suhteeltaan hyvä majoituspaikka.

Iiro Sarjanoja