Vanha Postitalo

hinnoittelu

MAJOITUSHINNOITTELU VARKAUS

 

Alla löydät majoituksien hinnat Vanhalle Postitalolle. Voit valita business-matkalaiselle sopivan business-huoneen omalla keittiöllä, suihkulla ja WC:lla. Business-huone vastaa hyvää kalustettua asuntoa, joka sopii erityisen hyvin myös pitkäaikaiseen majoitukseen tai asumiseen. Premium-huone on hieman pienempi huone omalla suihkulla ja WC:llä. Basic-huoneessa majoitut kaikkein edukkaimmin, basic-huoneessa on yhteiskäytössä olevat WC:t ja kylpyhuoneet.

Saat kauttamme myös kalustetut asunnot muualta Varkaudesta. Järjestämme majoitukset myös isommille ryhmille eri kohteissamme. Toimimme myös vakuutusyhtiöiden kanssa ja vahingon sattuessa järjestämme teille korvaavan asunnon huippunopeasti.

Jos teillä on tarpeita pidempiaikaisille majoituksille,  niin tarjoamme seuraavat alennukset:

 

  • 3 päivää    -7%
  • Viikko        – 10%
  • 2 viikkoa   -20%
  • Kuukausi  -30%

Voit varata suoraan alla olevasta varausjärjestelmästä.

Huom! Usean henkilön varaukset. Varaa huone kerrallaan. Eli laita montako henkilöä menee samaan huoneseen ja lisää huone varaukselle. Ryhmävarauksen voit tehdä myös soittamalla 041 730 5349Tarvittaessa voit laittaa myös sähköpostia sales(a)condo.fi tai laittaa tarjouspyynnön sivun lopussa olevalla lomakkeella.

 

Tarvitsetko majoitusta isommalle ryhmälle?

vanha postitalo

tarjouspyyntö