Vanha Postitalo

Kalustetut asunnot Varkaus Vanha Postitalo

Etsitkö mukavaa ja kätevää asuntoja Varkaudesta? Vanhalla Postitalolla olevat kalustetut asunnot Varkaus tarjoaa täydellisen ratkaisun! Sijaitsemme kaupungin sydämessä, ja hiljattain remontoidut asuntomme tarjoavat helpon pääsyn parhaisiin ravintoloihin, kauppoihin ja nähtävyyksiin. 

Vanha Postitalo

Kalustetut asunnot Varkaus Vanha Postitalo

Etsitkö mukavaa ja kätevää asuntoja Varkaudesta? Vanhalla Postitalolla olevat kalustetut asunnot Varkaus tarjoaa täydellisen ratkaisun! Sijaitsemme kaupungin sydämessä, ja hiljattain remontoidut asuntomme tarjoavat helpon pääsyn parhaisiin ravintoloihin, kauppoihin ja nähtävyyksiin. 

HYVIN VARUSTELLUT ASUNNOT

 

Asuntomme on varustettu kaikella, mitä tarvitset tunteaksesi olosi kotoisaksi, kuten hyvät keittiöt, hotellilaatuiset vuodevaatteet ja pyyhkeet sekä muut modernit mukavuudet, kuten pimennysverhot ja televisiot. Matkustitko sitten työn tai vapaa-ajan vuoksi, kalustetut asuntomme tarjoavat kaikki kodin mukavuudet.

Ja kun tulet Varkauteen, talon pihassa oleva parkkialue on käytössämme ja olet vain muutaman askeleen päässä kaupungin parhaista palveluista, kuten Kämärin koskista, Warkaus-salista ja kauniista rantakadusta.

Kalustetut asunnot Varkaudesta löydöt Vanhalta Postitalolta!

Huoneet ja huoneistot

4 x BASIC DOUBLE

Edullinen 2hh majoitus Varkauden keskustassa. Hyvät sängyt (2 x 80cm) ja pimennysverhot. Huoneessa mm. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja TV.  Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus. Suihkut(3kpl) ja WC:t(3kpl) käytävän puolella 5:delle huoneelle.

BASIC SINGLE

Edullinen 1hh majoitus Varkauden keskustassa. Hyvät sänky 120cm ja pimennysverhot. Huoneessa mm. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja TV.  Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus. Suihkut(3kpl) ja WC:t(3kpl) käytävän puolella 5:delle huoneelle.

PREMIUM SINGLE  OMA KYLPYHUONE

4 x PREMIUM SINGLE 

OMA KYLPYHUONE

Majoitu 1hh upeasti remontoidussa huoneessa. Huoneessa on laadukas 120cm sänky, pimennysverhot, yöpöytä ja yövalo sekä 32”TV ja nojatuoli.

Huoneessa voit myös kevyesti kokata itsellesi, sillä huoneesta löytyy pieni jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja astioita.  Lisäksi Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus.

2 x BUSINESS DOUBLE STUDIO

OMA KYLPYHUONE

2023 remontoitu mukava 2hh City studio keittiöllä, omalla suihkulla ja wc:llä. Huoneessa laadukkaat 2 x 80cm sängyt sekä mm. Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin ja 32” TV.

Lisäksi pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus.

2 x PERHESTUDIO 2-4HH

OMA KYLPYHUONE

Remontoitu 2-4hh mukava omalla Perhestudio suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu. Huoneessa on laadukkaat 2 x 80 cm sängyt sekä pieni vuodesohva. Muina varusteina mm. Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin ja 43” TV sekä pyykinpesukone.

SVIITTI / PERHEASUNTO 1MH 3-4HH

OMA KYLPYHUONE

Todella siisti omalla parvekkeella oleva huoneisto jossa, mukava viettää aikaa ja vuodesohvalta tai keittiön pöydän ääreltä katsot isosta 50” TV:stä illalla ohjelmia.  Huoneistossa on myös  3 x laadukasta sänkyä, vuodesohva sekä pimennysverhot, jotka takaavat kunnolliset yöunet.

Muina varusteina mm. Työpöytä, Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin sekä pyykinpesukone.

MUSKARI SAUNALLINEN KOLMIO 2MH 6HH

Mukava 1.kerroksen saunallinen noin 85m2 kolmio 2:lla wc:llä, suihkulla omalla keittiöllä ja 6:lla laadukkaalla sängyllä. Asunnossa on myös iso sohva ja 55” TV sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Asunnossa on myös täysi keittiö sisältäen mm.jääkaapin, pakastimen, kahvinkeittimenm astianpesukoneen ja uunin. Myös työpöytä löytyy.

SAUNALLINEN NELIÖ 3MH 4HH

Mukava 1.kerroksen saunallinen noin 85m2 neliö kolmella makuuhuonella  wc:llä, suihkulla omalla keittiöllä ja 4:lla laadukkaalla sängyllä. Asunnossa on myös iso sohva ja 50” TV sekä pyykinpesukone.  Asunnossa on myös täysi keittiö sisältäen mm.jääkaapin, kahvinkeittimen, pakastimen, astianpesukoneen ja uunin. Myös työpöytä löytyy.

Missä majoitut?

Vuokrattavat asunnot sijaitsevat erinomaisella paikalla lähellä Varkauden suurimpia yrityksiä, kuten Stora-Ensoa, Andritziä ja Navitasta. Lisäksi löydät useita supermarketteja ja ravintoloita vain lyhyen kävelymatkan päässä ovelta. Kun kaikki tarvitsemasi on ulottuvillasi, asuntomme tarjoavat sekä mukavuutta että käytännöllisyyttä Varkauden vierailullesi.

Varaa yöpymisesi kalustetuissa asunnoissamme tänään ja koe kaikki Varkauden kodin mukavuudet ja kätevyys!