TYÖMATKAMAJOITUS YRITYKSILLE VARKAUS
VANHA POSTITALO

EDULLINEN – KODIKAS – HELPPO TULLA

Vanha Postitalo

Kodikas ja edullinen Majoitus Varkaudessa Yrityksille

Asunto Hotelli Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkaudessa. Kävely etäisyydellä on mm. Stora Enson tehtaat, Navitas sekä tietenkin kaupat ja ravintolat ovat aivan vieressä.

Vanhalla Postitalolla voit yöpyä yhdestä yöstä kuukausiin tarpeidesi mukaan vaikka viikottain ma-to. Sisään pääset vaikka iltamyöhään automaattilukkojen avulla. Huonehintaan kuuluu aina petivaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. 

Vanha Postitalo

Kodikas ja edullinen Majoitus Varkaudessa Yrityksille

Majoituksien etsiminen ja järjestäminen voi olla stressaavaa ja yleisesti vie vaan liikaa aikaa.

Teemme asian helpoksi teille! Hotelli Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkaudessa. Kävely etäisyydellä on mm. Stora Enson tehtaat, Navitas sekä tietenkin kaupat ja ravintolat ovat aivan vieressä.

Vanhalla Postitalolla voit yöpyä yhdestä yöstä kuukausiin tarpeidesi mukaan vaikka viikottain ma-to. Sisään pääset vaikka iltamyöhään automaattilukkojen avulla.

MIKSI MAJOITTUA VANHALLA POSTITALOLLA?

Siistit remontoidut huoneet ja asunnot

Kaikki asunnot ja huoneet on remontoitu ammattilaisten toimesta mukavilla neutraaleilla väreillä

Ruuanteko mahdollisuus

Jokaisessa asunnossamme on oma täysin varusteltu keittiö, ja lisäksi jokaisesta huoneesta löytyy vähintään jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Kaikkien asukkaiden käytettävissä on myös yleinen keittiö.

Petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sis.hintaan

EI ikäviä yllätyksiä. Laadukkaat hotellipetivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huoneen hintaan. Voit tilata erikseen lisäpalveluna lisäsiivouksia ja petivaatteiden vaihtoja.

Sänkymme ovat laadukkaita hotellitason sänkyjä hotellipetivaatteilla.

Kaikki sängyt voidaan myös erottaa toisistaan. Jokaisessa nukkumistilassa on pimennysverhot

Meillä on siistiä 

Siivouksesta vastaa paikallinen Siivouspalvelu Sitruuna ja kiinteistöhuollosta ja pihatöistä paikallinen Varkauden Kiinteistöpalvelu.

Loistava sijainti

Sojainti keskeisellä paikalla Varkauden Päiviönsaaressa. Vieressa Stora-Enso, Navitas, Andritz Sumitomo. Ruokakauppa, ruokapaikkoja ja kuntosali ihan vieressä

Pyykinpesumahdollisuus.

Isoimmissa asunnoissa ja huonessa on omat pyykinpesukoneet. Lisäksi on kaikille yhteiskäytössä oleva pyykinpesukone

Itsepalvelusisäänkirjautuminen

Kirjaudu sisään itse älylukon avulla oman aikataulun mukaan. Saat tulopäivänä koodin ja huoneen numeron kl 14.05. Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15.

Ilmainen autopaikka

Pihassa on paljon ilmaisia parkkipaikkoja, jotka ovat vapaasti asukkaiden käytössä. Myös isommat autot mahtuvat pihaan. 

Mukava terassi ja piha asukkaiden käytössä

Pihasta löytyy 55m2 terassi ja kaasugrilli asukkaiden käyttöön. Tupakoitisijoille löytyy myös oma alue.

MITEN TEET VARAUKSEN?

ONLINE VERKKOVARAUKSET 24/7

Valitse palvelusta päivämäärät ja henkilömäärä, tarkastele hintoja ja varaa heti netinkautta. Maksu onnistuu luottokortilla, suomalaisilla verkkopankeilla ja MobilePaylla.

YRITYSMAJOITUSPALVELU

Jos teillä on projekti Varkaudessa tai tarvitset apua yrityksen majoitusvarauksissa, olemme täällä auttaaksemme. Jos et löydä saatavilla olevaa huonetta verkkopalvelustamme, ota yhteyttä suoraan; yritysasiakkaillemme on usein varattu huoneita, jotka eivät ole julkisesti varattavissa netissä. Vastaamme yleensä 1h siään, kuitenkin viimeistään 24h aikana.

ASIAKASPALVELU 24/7

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan varauksien teossa ja vastaamaankaikkiin kysymyksiisi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Mitä Asiakkaamme Sanovat

Kalustetut asuntomme

Muskari Sauna 2 makuuhuoneen huoneisto 6 hengelle

3 makuuhuoneen saunahuoneisto 4 hengelle

Hotellihuoneet ja huoneistot

BASIC-HUONE

Edullinen majoitus Varkauden keskustassa. Mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, TV ja yhteiskeittiön käyttömahdollisuus. Suihku ja WC käytävän puolella.

PREMIUM-HUONE

Majoitus upeasti remontoidussa huoneessa. Huoneessa on 120 cm:n sänky, oma suihku ja WC. Varusteisiin kuuluu myös TV, minijääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Myös yhteiskeittiö käytettävissä.

BUSINESS- / PERHEHUONE

Remontoitu mukava omalla suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu huone 1-2 tai 1-3 hengelle. Huoneessa on 2 kpl 80 cm sänkyjä sekä sohvasänky 

SVIITTI / PERHEASUNTO

Remontoitu kahden huoneen perheasunto 3 erillisellä sängyllä, sekä oma keittiö, suihku ja WC. Huoneistossa on myös oma parveke ja 55″ TV sekä pyykinpesukone. Tässä huoneistossa viihdyt yhdestä yöstä jopa useisiin kuukausiin.

PYYDÄ TARJOUSTA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA

Missä majoitut?

Vuokrattavat asunnot sijaitsevat erinomaisella paikalla lähellä Varkauden suurimpia yrityksiä, kuten Stora-Ensoa, Andritziä ja Navitasta. Lisäksi löydät useita supermarketteja ja ravintoloita vain lyhyen kävelymatkan päässä ovelta. Kun kaikki tarvitsemasi on ulottuvillasi, asuntomme tarjoavat sekä mukavuutta että käytännöllisyyttä Varkauden vierailullesi.

Varaa yöpymisesi kalustetuissa asunnoissamme tänään ja koe kaikki Varkauden kodin mukavuudet ja kätevyys!

Hotelli Vanha Postitalo on enemmän kuin hotelli. Vuokrattavat asunnot ja huoneet on enemmänkin kodinomaisia suunniteltu asukkaiden viihtyvyys huomioonottaen. Täällä asukkaat voivat tehdä ruokaa itse ja nukkua hyvissä sängyissa nauttien hyvistä yön pimeydestä kun joka huoneessa on myös pimennysverhot. Joka huoneessa on lisäksi oma TV niin asukkaat pääsevät katsomaan lempiohjelmia myös reissun päällä. Asunnot Varkaudessa saat Vanhalta Postitalolta

MEDIASSA

Miten majoitus toimii?

Varaa huone tai kalustettu asunto Varkaus

Saat pääsykoodit tulopäivänä toimitettuna asukkaan sähköpostiin ja puhelimeen

Nauti mukavasta asumisesta

Asiakaspalvelu auttaa 24/7

YHTEYSTIEDOT

YRITYSMYYNTI

Voit ottaa myös yhteyttä yritysmyyntiimme
arkisin klo 9-16

Janne Immonen

+358 40 125 9291

ASIAKASPALVELU

Voit myös soittaa / lähettää sähköpostia joka päivä 24/7
Asiakaspalvelu 24/7

 

+358 41 7305 349