TYÖMATKAMAJOITUS YRITYKSILLE VARKAUS
VANHA POSTITALO

EDULLINEN – KODIKAS – HELPPO TULLA

Vanha Postitalo

Kodikas ja edullinen Majoitus Varkaudessa Yrityksille

Aparthotel Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkaudessa. Kävely etäisyydellä on mm. Stora Enson tehtaat, Navitas sekä tietenkin kaupat ja ravintolat ovat aivan vieressä. Huoneistoja on yhteensä 16kpl, joista 2kpl saunallisia isompia asuntoja.

Vanhalla Postitalolla voit yöpyä yhdestä yöstä kuukausiin tarpeidesi mukaan tai vaikka viikottain ma-to. Sisään pääset vaikka iltamyöhään automaattilukkojen avulla. Huonehintaan kuuluu aina petivaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous.

Vanha Postitalo

Kodikas ja edullinen Majoitus Varkaudessa Yrityksille

Majoituksien etsiminen ja järjestäminen voi olla stressaavaa ja yleisesti vie vaan liikaa aikaa.

Teemme asian helpoksi teille! Hotelli Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkaudessa. Kävely etäisyydellä on mm. Stora Enson tehtaat, Navitas sekä tietenkin kaupat ja ravintolat ovat aivan vieressä.

Vanhalla Postitalolla voit yöpyä yhdestä yöstä kuukausiin tarpeidesi mukaan vaikka viikottain ma-to. Sisään pääset vaikka iltamyöhään automaattilukkojen avulla.

Miten majoitus toimii?

Pyydä tarjous tai varaa netistä. Vastaamme yleensä 1h aikana kuitenkin viimeistään 24h sisällä. Jos on akuutti tilanne voit varata huoneen netistä vaikka samalle illalle.

Sovitaan huonetyypit ja hinnat, jotka pysyvät samana koko projektin ajan.

Katsotaan alustava projektiaikataulu ja voitte vaikka viikottain ilmoittaa montako huonetta tarvitsette, joka Whatsapp, sähköposti tai puhelinsoitolla

Tulopäivänä huonekoodi ja huoneen numero toimitetaan asukkaan sähköpostiin, Whatsapiin ja TXT. Ja mukava asuminen voi alkaa

MIKSI MAJOITTUA VANHALLA POSTITALOLLA?

VanhaPostitaloHotelli

Varkauden paras sijainti kaikkien palveluiden vieressä

Sijaitsee palveluiden keskellä. Vierestä löytyy mm. ruokakauppa ja useita ravintoloita. Vieressä on kesäisin vehreä puisto, ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Ämmänkosken luontoalue, jossa voit kävellä kosken yli ilmaiseksi.  Suurimmat työpaikat, kuten Stora Enso, Andritz, Navitas, Sumitomo ja kaupungintalo, ovat kävelyetäisyydellä.

Ruuanteko sekä pyykinpesu mahdollisuus

Jokaisessa asunnossamme on oma täysin varusteltu keittiö, ja lisäksi jokaisesta huoneesta löytyy vähintään jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Kaikkien asukkaiden käytettävissä on myös yleinen keittiö.

Isoimissa asunnoissa on omat pyykinpesukoneet sekä yhteistiloissa on asukkaiden käytössä pyykinpesukone.

Laadukkaat sängyt ja petivaatteet & pyyhkeet

EI ikäviä yllätyksiä. Laadukkaat sängyt, hotellipetivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huoneen hintaan.  Lisäksi kaikissa nukkumistiloissa on pimennysverhot.

Ilmainen autopaikka

Pihassa on paljon ilmaisia parkkipaikkoja, jotka ovat vapaasti asukkaiden käytössä. Myös isommat autot mahtuvat pihaan. 

WAHLINKATU8A4_AUTOMATIC_LOCK

Itsepalvelusisäänkirjautuminen ja tiedot asukkaille Whatsapilla

Asukkaille lähetetään varausvahvistus ja kirjautumiestiedot Whatsapilla ja tilaajalle tulee ne vielä sähköpostilla. Kirjautuminen oman aikataulun mukaan älylukkojen avulla.

Mukava terassi ja piha asukkaiden käytössä

Pihasta löytyy 55m2 terassi ja kaasugrilli asukkaiden käyttöön. Tupakoitisijoille löytyy myös oma alue.

Huoneet ja huoneistot

4 x BASIC DOUBLE

Edullinen 2hh majoitus Varkauden keskustassa. Hyvät sängyt (2 x 80cm) ja pimennysverhot. Huoneessa mm. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja TV.  Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus. Suihkut(3kpl) ja WC:t(3kpl) käytävän puolella 5:delle huoneelle.

BASIC SINGLE

Edullinen 1hh majoitus Varkauden keskustassa. Hyvät sänky 120cm ja pimennysverhot. Huoneessa mm. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja TV.  Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus. Suihkut(3kpl) ja WC:t(3kpl) käytävän puolella 5:delle huoneelle.

PREMIUM1

4 x PREMIUM SINGLE

Majoitu 1hh upeasti remontoidussa huoneessa. Huoneessa on laadukas 120cm sänky, pimennysverhot, yöpöytä ja yövalo sekä 32”TV ja nojatuoli.

Huoneessa voit myös kevyesti kokata itsellesi, sillä huoneesta löytyy pieni jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja astioita.  Lisäksi Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus.

2 x BUSINESS DOUBLE STUDIO

2023 remontoitu mukava 2hh City studio keittiöllä, omalla suihkulla ja wc:llä. Huoneessa laadukkaat 2 x 80cm sängyt sekä mm. Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin ja 32” TV.

Lisäksi pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus.

2 x PERHESTUDIO 2-4HH

Remontoitu 2-4hh mukava omalla Perhestudio suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu. Huoneessa on laadukkaat 2 x 80 cm sängyt sekä pieni vuodesohva. Muina varusteina mm. Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin ja 43” TV sekä pyykinpesukone.

SVIITTI / PERHEASUNTO 1MH 3-4HH

Todella siisti omalla parvekkeella oleva huoneisto jossa, mukava viettää aikaa ja vuodesohvalta tai keittiön pöydän ääreltä katsot isosta 50” TV:stä illalla ohjelmia.  Huoneistossa on myös  3 x laadukasta sänkyä, vuodesohva sekä pimennysverhot, jotka takaavat kunnolliset yöunet.

Muina varusteina mm. Työpöytä, Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin sekä pyykinpesukone.

MUSKARI SAUNALLINEN KOLMIO 2MH 6HH

Mukava 1.kerroksen saunallinen noin 85m2 kolmio 2:lla wc:llä, suihkulla omalla keittiöllä ja 6:lla laadukkaalla sängyllä. Asunnossa on myös iso sohva ja 55” TV sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Asunnossa on myös täysi keittiö sisältäen mm.jääkaapin, pakastimen, kahvinkeittimenm astianpesukoneen ja uunin. Myös työpöytä löytyy.

SAUNALLINEN NELIÖ 3MH 4HH

Mukava 1.kerroksen saunallinen noin 85m2 neliö kolmella makuuhuonella  wc:llä, suihkulla omalla keittiöllä ja 4:lla laadukkaalla sängyllä. Asunnossa on myös iso sohva ja 50” TV sekä pyykinpesukone.  Asunnossa on myös täysi keittiö sisältäen mm.jääkaapin, kahvinkeittimen, pakastimen, astianpesukoneen ja uunin. Myös työpöytä löytyy.

MITEN TEET VARAUKSEN?

ONLINE VERKKOVARAUKSET 24/7

Valitse palvelusta päivämäärät ja henkilömäärä, tarkastele hintoja ja varaa heti netinkautta. Maksu onnistuu luottokortilla, suomalaisilla verkkopankeilla ja MobilePaylla.

YRITYSMAJOITUSPALVELU

Jos teillä on projekti Varkaudessa tai tarvitset apua yrityksen majoitusvarauksissa, olemme täällä auttaaksemme. Jos et löydä saatavilla olevaa huonetta verkkopalvelustamme, ota yhteyttä suoraan; yritysasiakkaillemme on usein varattu huoneita, jotka eivät ole julkisesti varattavissa netissä. Vastaamme yleensä 1h siään, kuitenkin viimeistään 24h aikana.

Mitä Asiakkaamme Sanovat

VARAA ESITTELYAIKA YRITYSMYYNNISTÄ

Missä majoitut?

Vuokrattavat asunnot sijaitsevat erinomaisella paikalla lähellä Varkauden suurimpia yrityksiä, kuten Stora-Ensoa, Andritziä ja Navitasta. Lisäksi löydät useita supermarketteja ja ravintoloita vain lyhyen kävelymatkan päässä ovelta. Kun kaikki tarvitsemasi on ulottuvillasi, asuntomme tarjoavat sekä mukavuutta että käytännöllisyyttä Varkauden vierailullesi.

Varaa yöpymisesi kalustetuissa asunnoissamme tänään ja koe kaikki Varkauden kodin mukavuudet ja kätevyys!

Hotelli Vanha Postitalo on enemmän kuin hotelli. Vuokrattavat asunnot ja huoneet on enemmänkin kodinomaisia suunniteltu asukkaiden viihtyvyys huomioonottaen. Täällä asukkaat voivat tehdä ruokaa itse ja nukkua hyvissä sängyissa nauttien hyvistä yön pimeydestä kun joka huoneessa on myös pimennysverhot. Joka huoneessa on lisäksi oma TV niin asukkaat pääsevät katsomaan lempiohjelmia myös reissun päällä. Asunnot Varkaudessa saat Vanhalta Postitalolta

MEDIASSA