Yhteystiedot

Hotelli Vanha Postitalo Oy / 3253546-4
Wahlinkatu 8, 78250 Varkaus

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu 9-20 +358 41 7305 349
Vikapalvelu 24/7 +358 41 7305 349
Kiinteistöhuolto Varkauden Kiinteistöpalvelut 24/7
+358 40 6782 883

Käytä ensijaisesti viereistä lomaketta
Katso myös usein kysytyt kysymykset alta.

+358 41 7305 349
[email protected]

YRITYSMYYNTI / PIDEMMÄT VARAUKSET 9-20

Janne Immonen
+358 40 1259 291
[email protected]
Tarjouspyyntö lomake

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mistä saan apua ongelmatilanteissa?

Täytä oheinen lomake.  Voit myös soittaa numeroon +358 41 7305 349.

Kiireelliset samanpäivän aikana hoidettavat asiat

 • Et pääse sisään huoneistoon
 • Vesivahinko tai vesivahingon uhka
 • Turvallisuusriski huoneistossa
 • Sähkö
 • Vedenjakelun häiriöt
 • Tukkeutuneet viemärit
 • Koko huoneen valaistus
 • Toimimaton lukko
 • Puutteet siisteydessä

3 Päivän aikan hoidettavat asiat

 • Huoneiston toimimaton astian tai pyykinpesukone. Voit käyttää tarvittaessa yleisissä tiloissa olevia koneita
 • Puuttuvat laitteet
 • Puutteet kalusteissa
 • Lamppujen vaihdot
 • Puuttuvat astiat. Voit käyttää yleisen keittiön astioita
 • Ei-kiireelliset viat

Huoneistoni pyykinpesukone tai jokin muu laite ei toimi. Mitä teen?

Täytä oheinen lomake

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN JA PIN-KOODI

Miten sisäänkirjautuminen automaattihotelliin tapahtuu?

Kaikkiin huoneisiin on avaimeton kulku älylukon avulla. Toimitamme kirjautumisohjeet, avainkoodin ja huonenumeron sisäänkirjautumispäivänä.
Voit katso tästä Vanhan Postitalon esittelyvideon. Josta näet myös miten sisäänkirjautuminen toimii.

Miten toimin, jos ovikoodi tai älylukko eivät toimi?

Yleisin syy miksi huoneen ovi ei aukea on ettei huoneen ovessa koodin syötön jälkeen ole painettu # näppäintä tai ei ole käännetty oven kahvasta/nupista jotta lukko auekaa.

Yritä uudelleen. Katso, että olet oikealla ovella. Jos olet ulko-ovella, niin kokeile toista ulko-ovea. Postitalolla on yhteensä kolmel eri ulko-ovea. Ongelmatapauksissa ota yhteys
asiakaspalveluun kotisivun chatin kautta tai soittamalla numeroon +358 41 7305 349.

Miten toimin, jos PIN-koodi ei toimi?

Tarkista PIN-koodi vielä kerran. Tarkista, että numerot ovat oikeassa järjestyksessä.
Jos olet varannut majoitukset booking.com in kautta, niin  tarkista, että käytät varausvahvistuksessa olevaa koodia eikä booking.comin omaa PIN-koodia.

KATSO TÄÄLTÄ LISÄ OHJEITA

Aikainen sisäänkirjautuminen

Voit ostaa aikaisensisäänkirjautumisen laittamalla meille viestiä tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

Voit myös kysyä ilmaista sisäänkirjautumista kirjautumispäivän aamuna joko sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Puhelimen kautta tehtäessä käsittelymaksu on 20€

Kuuluuko huoneiden hintaan siivous?

Kyllä. Huoneet siivotaan majoittumisen jälkeen.

Onko käytössäni pyyhkeet ja liinavaatteet?

Kyllä on. Puhtaat liinavaatteet ja pyyhkeet löytyvät huoneesta. Lisäksi käytävällä olevassa kaapissa on varaliinavaatteita jos tarvitset niitä.

Eläimet

Valitettavasti meillä ei ole eläinten majoittamiseen soveltuvia huoneita, joten emme voi tarjota majoitusta lemmikkieläimille

Nettisivu näyttää ettei ole tilaa

Mikäli nettisivuillamme ilmenee, että haluamillesi päiville ei ole vapaita huoneita, suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön erityisesti yritysasiakkaille. Usein meillä on huoneita varattuna kiireisiin jaksoihin tai pidempiin varauksiin. Lähettämällä meille tarjouspyynnön, voimme välillä järjestää huoneita niin, jotta vierailullesi tulee tilaa. Tämä vaihtoehto on erityisen suositeltavaa, jos sinulla on mielessäsi pidempi varaus. Teemme parhaamme vastataksemme tarpeisiisi. https://www.vanhapostitalo.fi/tarjouspyynto/

Mitä muita palveluja huoneiden hinnat sisältävät?

Käytössäsi on veloituksetta langaton laajakaista ja ilmainen pysäköinti. Pyykkikone ja yläkerran asukaskeittiö ovat yleisessä käytössä. Pihalla iso, 55 neliön terassi, kaasugrilli ja terassikalusteet vapaasti käytettävissä.

Voinko tilata aamupalan?

Aamupalan voi itse tehdä joko omassa tai yleisessä keittiössä. Sale-ruokakauppa on ihan vieressä ja Kahvila Pullapuoti on myös lähellä joka aukeaa jo aamulla aikaisin. Pullapuodista saa mm.kahvia, sämpylää ja pullaa

Varauksen peruuttaminen

Varauksen peruuttaminen on tehtävä saman kanavan kautta, jossa se alun perin tehtiin. Jos olet tehnyt varauksen Postitalon verkkosivujen kautta, etkä voi peruuttaa varaustasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Booking.comin, Airbnb:n ja vastaavien alustojen kautta tehtyjen varausten peruutukset on käsiteltävä suoraan niiden vastaavien palveluiden kautta.

WC-Paperi on loppu

Wc paperia löytyy lisää käytävällä keittiön lähellä olevasta kaapista. Voit tarvittaessa käydä myös yleisissä wc:issä

Lisävuoteet ja vuodesohvat

Perheasunnoissa ja perhehuoneessa on vuodesohvat ja vauvasängyt käytössä. Huomioithan ettei niitä laiteta asukkaille valmiiksi. Petivaatteet löydät huoneen vaatekaapista ja lisäpetivaatteita löydät tarvittaessa käytävällä olevasta kaapista. Muihin huoneisiin ei ole mahdollista saada lisävuoteita.

Saako huoneissa tupakoida?

Huoneissa ei saa tupakoida. Pihassa erillään rakennuksesta on merkitty tupakointipaikka

Onko Vanhalla Postitalolla parkkipaikkoja?

Pihassa on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Myös isot autot mahtuvat hyvin pihaan. Tarvittaessa kadun puolelle voi myös pysäköidä. Pihassa on myös lämmitystolpallisia paikkoja, jotka ovat asiakkaiden käytössä.

Haluan varata huoneen tällä illalle. Onko teillä tilaa?

Voit varata huoneen samalla illalla suoraan nettisivujemme kautta ja sivut näyttävät aina oikean varaustilanteen. Kun varaat huoneen nettisivuilta, niin järjestelmä lähettää automaattisesti ohjeet sisäänkirjautumiseen ja huoneeseen pääsemiseen.

Miten majoittuminen Vanhassa Postitalossa toimii? Kuinka varaan huoneen?

Vanha Postitalo Varkaudessa on automaattihotelli, johon huoneen voit varata verkossa kotisivultamme www.vanhapostitalo.fi ja kirjautua sisään ympäri vuorokauden (24/7) älypuhelimella älylukon ja avainkoodin avulla.

Kuinka huone maksetaan?

Varaus tehdään internetin kautta ja se maksetaan luottokortilla, mobile paylla tai verkkopankki maksulla. Maksu veloitetaan veloitetaan varauksen teon yhteydessä.

Voinko maksaa laskulla?

Yritysten varaukset voidaan maksaa laskulla. Lähetämme verkkolaskun majoituksista. Jos haluat maksaa laskulla otathan yhteyttä arkena. Ilta-ja viime hetken varaukset suoraan nettisivuilta.
Laskulle lisätään 9 euron laskutuslisä.

Voinko muuttaa tai perua varauksen?

Internetin kautta Vanhaan Postitaloon tehty majoitusvaraus voidaan perua yhtä (1) vuorokautta ennen majoittumista ja pidempiaikaiset majoitukset sopimuksen mukaan.

Minulla on alennuskoodi, kuinka toimin?

Käytä alennuskoodia varatessasi huonetta nettisivuillamme. Syötä alennuskoodi sille varattuun paikkaan. Huomioithan, että alennuskoodit toimivat vain omilla nettisivuillamme.

Ravintolat

Päikkärin Pizzeriasta (Turkis Restaurant) saat herkullista pizzaa ja kebabia. Hotelli Vanhan Postitalon asiakkaana saat 10% alennukseen tai ilmaiseen juomaan. Kerro tiskillä ennen tilausta että majoitut Postitalolla. Voit myös tilata ruokaa suoraan huoneeseen ilman kuljetusmaksua. Soita/whatup +358413692309 Postitalossa voit myös kokata itse. Yläkerrassa on yhteinen keittiö, ja useissa huoneissa on oma keittiö. Joka huoneessa on vähintään minikeittiö. Pizzeria sijaitsee osoitteessa Kauppatori 1, aivan torin reunalla ja vain minuutin kävelymatkan päässä Hotelli Vanhasta Postitalosta. Tervetuloa nauttimaan maistuvista herkuista!

Löytötavarat

Jos olet unohtanut tuotteita, lähetä meille sähköpostia tai täytä lomake. Huom! Älä soita koska asiakaspalevlu ei ole paikanpäällä. Liitä mukaan tiedot, kuten huoneen numero, varauksesi päivämäärät ja kuvaus puuttuvista kohteista. Huomaathan, että unohdettujen tavaroiden palauttamisesta veloitamme pienen maksun

Huoneessa on kylmä

Jos huoneessa on kylmä tarkasta ettei patterin termostaatti ole verhon taakse jäänyt. Käännä se myös tarvittaessa täysille. Jos lämpöä ei tule ota yhteyttä asiakaspalveluun

Astioita tai kahvikuppeja puuttuu

Jos astioita, laseja tai kahvikuppeja puuttuu huoneesta. Voit käydä yleisestä keittiöstä käytävän päästä hakemassa niitä lisää

Wi-Fi

Postitalolla on nopea Wifi -yhteys, joka on asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Meillä on kaksi 600MB nettiyhteyttä. Koodit ja verkot löydät varausvahvistuksesta, huoneiden ovista sekä käytävillä olevista ilmoituksista.

Vauvasängyt

Perheasunnoissa ja perhehuoneessa on vauvasängyt käytössä. Huomioithan ettei niitä laiteta asukkaille valmiiksi. Otathan oman petion ja patjan mukaan. Petivaatteet löydät huoneen vaatekaapista ja lisäpetivaatteita löydät tarvittaessa käytävällä olevasta kaapista.  Matkasängyn löydät myös käytävällä olevasta kaapista. Muistathan palauttaa sängyn samaan paikkaan mmistä otit sen.