Vanha Postitalo

Meistä

loistava valikoima HOTELLIHUONEITA JA täysin kalustettuja ASUNTOJA, jotka ovat valmiina TEITÄ VARTEN.  OLKOON VALINTAnne KALUSTETTU ASUNTO TAI MAJOITUS varkaudessa, NIIN täältä SE LÖYTYY. VANHA POSTITALO VARKAUS

Vanha Postitalo

Historiaa ja unelmien täyttymystä

Vanha Postitalo on keskeisellä paikalla Varkauden keskustan Päiviönsaaren puoleisessa osassa. Talo on rakennettu vuonna 1930 ja se oli aikanaan ensimmäisiä isompia rakennuksia Varkaudessa.

Kuten nimikin kertoo, niin historiallinen rakennus valmistui alun perin postiksi, jona se toimikin 1980-luvun lopulle asti.

Sen jälkeen rakennuksessa toteutettiin iso peruskorjaus ja talo muutettiin 1990-luvulla musiikkikouluksi. Varkauden kaupungin omistuksessa talo oli reilut 20 vuotta. Rakennus jäi kuitenkin vähälle käytölle ja omistajavaihdosten jälkeen talon osti lokakuussa 2017 Condo Groupin toimitusjohtaja Janne Immonen.

-Kaikki lähti liikkeelle unelmasta ostaa kokonainen kerrostalo tai kiinteistö. Yhtenä aamuna tuli vaan mieleen, että nyt pitää ostaa joku. Tosin alussa kaikki pelottelivat ja kaveritkin jarruttelivat, ettei rakennusta kannata ostaa.  Mutta kaupat tehtiin, kun tuli luvattua, perustelee Immonen.

-Kyseessä on vanha, hieno ja legendaarinen rakennus Varkauden sydämessä. Monilla varkautelaisilla on talosta muistoja.

Rakennus oli kuitenkin huonossa kunnossa. Vuosien varrella ikkunoita oli rikottu ja paikkoja hajotettu eikä taloa ollut aikoihin siivottu.

Vuoden 2018 alussa uusi omistaja laittoi hihat heilumaan, vaikkei rahaa hirveästi ollutkaan. Talo oli saatava herätettyä henkiin. Ensin remonttiin menivät räystäät, ikkunat, lämmitys ja viemärit.

-Muutin itse taloon ja laitoin toimiston pystyyn. Ensimmäisten remonttien jälkeen alkoikin tulla kyselyjä majoittumisista. Talo saatiin eloon, remontteja ja rakentamista jatkettiin, julkisivu koki ehostuksen, huoneisiin rakennettiin suihkuja ja keittiöitä.

-Vuoden 2018 kesästä asti on ollut jatkuvasti asukkaita. Välillä talo on ollut jopa täynnä. Majoittujia on ollut ympäri maailmaa, Suomesta, Kiinasta, Indonesiasta, Puolasta ja Latviasta.
Ihmiset ovat olleet innoissaan, vaikka osa haukkuikin tyhmäksi, kun ostin ”arvottoman” talon.

-Nyt on tullut kiitosta, kun Vanha Postitalo on herätetty henkiin. Talosta tuli upea, iloitsee Immonen.
Vanhaa Postitaloa manageroi kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group www.condo.fi

TAITEILEVA TALONMIES UNSKI ANTTI IMMONEN

Kuvataitelija Unski Antti Immonen aloitti taiteilevana talonmiehenä Vanhalla Postitalolla vuoden 2020. Antin vastuulla on kiinteistön ylläpito ja huolto sekä asiakaspalvelu. Tätä nykyä Vanhalta Postitalolta löytyy myös taiteen tekemiseen sopiva tila missä taiteilija työstää uusia maalauksia viikottain. Unski Antti Immonen on järjestänyt näyttelyitä ympäri Suomea ja tullut tunnetuksi upeista maalauksistaan myös kilpailujen ja Koneen säätiön apurahan saajana.

Postitalo onkin tätä nykyä myös taidenäyttely, kun Antin maalaukset koristuttavat käytävillä ja huoneissa. Voit myös ostaa mieluisan maalauksen itsellesi.

Vanha Postitalo

TIIMIMME

Myynti

08:00 – 21:00
+358 41 730 5349
Janne Immonen

Janne Immonen

Omistaja

info@condo.fi
+358 40 1259 291

Jaakko Räsänen

Jaakko Räsänen

Myynti

sales1@condo.fi
+358 40 1244 979

Sari Vainikainen

Sari Vainikainen

Myyntisihteeri & asiakaspalvelu

sari@condo.fi
+358 44 240 9386

Antti Immonen

Antti Immonen

Taiteileva talonmies & Taidemyynti

info@vanhapostitalo.fi
+358 41 317 5206