Tarjouspyyntö

Jos teitä on tulossa isompi ryhmä, lähetä tarjouspyyntö tätä kautta! Voimme tarjota myös muita majoituskohteita Varkaudessa ja muilla paikkakunnilla Suomessa.

 Jos tarvitset majoitusta isommalle ryhmälle tai pidempiaikaista majoitusta työporukallesi, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Vanhalla Postitalolla on majoituspaikat noin 30 hengelle. Meillä on Vanhan Postitalon lisäksi kalustettuja asuntoja ympäri Varkautta.  Jos teillä on erikoistoiveita kalustetun asunnon tai majoitusten suhteen, niin voimme auttaa järjestämään haluamanne majoitukset. Olemme erityisesti erikoistuneet projekti- ja seisakkimajoituksiin ja tottuneet järjestämään majoituksia ja kalustettuja asuntoja isoille ryhmille nopeallakin aikataululla. Jos siis tarvitset majoitusta tai kalustettuja asuntoja Varkaudesta, niin lähetä kysely alla olevalle lomakkeella

Kerro meille

  • Montako henkeä on tulossa
  • Montako henkeä saa olla yhdessä huoneessa
  • Majoitus ajankohta
  • Majoituksen toive tyyppi, basic, premium tai business

Voit myös pyytää meiltä tarjousta yrityksesi projektin laskentavaiheessa. Voit saada hyvän etulyöntiaseman muihin  verrattuna. Majoitushintamme ovat todella kilpailukykyiset. 

Sähköposti

pyydä tarjous

vanha postitalo

ota meihin yhteyttä

Soittaa puhelimella

+358 41 730 5349

Sähköposti

info@vanhapostitalo.fi

Osoite

Wahlinkatu8 78250 Varkaus