Uudet huoneet ja palvelut saatavilla Hotelli Vanhassa Postitalossa Varkaudessa

Uudet Huoneet ja Palvelut Varausvalmiina Hotelli Vanhassa Postitalossa Varkaudessa

Hotelli Vanha Postitalo Varkaudessa ilmoittaa olevansa valmis tulevaa kesä- ja syyskautta varten. Kysyntä on historiallisesti ollut korkealla, ja monet asiakkaat ovat löytäneet tiensä meidän luoksemme juhannuksesta elokuun loppuun, ja joskus jopa pidemmäksi aikaa. Kesä on kaunis aika vuodesta Varkaudessa, ja hotellimme tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa yhdistyvät paikallisen kulttuurin rikkaus, erinomainen palvelu ja mukavuus.

Haluamme helpottaa varausta mahdollisimman paljon. Voit varata huoneet suoraan verkosta tai jättää tarjouspyynnön. Kaikissa huoneissamme on automaattilukot, joten sisäänkirjautuminen on nopeaa ja helppoa.

Kesän ja syksyn majoitukset varataan nopeasti, joten suosittelemme varaamaan huoneesi ajoissa. Tämä varmistaa, että saat juuri sen huoneen, jota toivot.

Olemme myös iloisia voidessamme kertoa, että olemme viettäneet talven tehden remontteja ja päivityksiä hotellillemme. Olemme rakentaneet neljä uutta premium-huonetta, joissa on oma suihku ja WC sekä 120 cm leveä sänky. Lisäksi tarjoamme kaksi perhehuonetta ja kaksi business-huonetta, sekä parvekkeellinen sviitti/perheasunto ja kaksi saunallista 2-3 makuuhuoneen asuntoa, näissä kaikissa on myös oma keittiö. Nämä sopivat erinomaisesti pidempiaikaiseen asumiseen.

Hotellissamme on myös viisi erittäin edullista basic-huonetta, joissa kylpyhuoneet sijaitsevat käytävällä.  Kaikilla asukkailla on pääsy keittiöön ja pyykinpesukoneelle.

Ulkona tarjoamme asiakkaillemme 55 neliömetrin terassin, jossa on kaasugrilli, ja piha-alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Palvelut, kuten ruokakauppa ja useita ravintoloita, ovat aivan lähellä. Myös Stora Enso, Navitas ja kaupungintalo ovat kävelyetäisyydellä.

Tervetuloa nauttimaan Hotelli Vanhan Postitalon tarjoamasta mukavuudesta ja ystävällisestä palvelusta. Varmista paikkasi tänä kesänä ja syksynä varaamalla huoneesi nyt.

Yritysmyynti
Janne Immonen
040-1259291 (myös WhatsApp)
[email protected]

Asiakaspalvelu 24/7
[email protected]
Puhelu: +358 41 7305 349