Diili-kilpailija Janne Immonen vetää automaattihotelli Vanhaa Postitaloa

Varkauden Vanhan Postitalon värikäs ja vauhdikas omistaja Janne Immonen, 40, on mukana legendaarisen Diili-ohjelman uudella kaudella.

Automaattihotellina nykyisin toimivan Vanhan Postitalon omistajan seikkailuja hittisarjassa voi seurata Nelosella ja Ruudussa alkaen maanantaina 22. helmikuuta kello 21.

Vanhan Postitalon Immonen hankki vuonna 2017 ja toteutti samalla yhden unelmansa kiinteistösijoittajana ja sittemmin myös hotellinomistajana.

Vuonna 1930 rakennetulla talolla on vaihderikas historia. Vuosikymmenten jälkeen se on kunnostettu kauttaaltaan ja muutettu hotelliksi. Postitalolla on nykyisin 15 remontoitua huonetta.

Keskeisellä paikalla Varkaudessa sijaitsevassa hotellissa on perushuoneita edulliseen majoitukseen sekä tasokkaampia huoneistoja perheille ja business-matkaajille.

Automaattihotelliin majoittuja voivat tavata Immosen itsensäkin työskentelemässä paikan päällä Vanhalla Postitalolla.

-Kun tulet majoittumaan Postitalolle, niin nähdään paikan päällä. Voit tulla morjestamaan ja juttelemaan. Tervetuloa Varkauteen ja meidän hotelliimme, toivottaa Immonen.

Huonevarauksen Vanhalle Postitalolle voit tehdä tästä.

Postitalo on automaattihotelli, jonka sapluunan Immonen on itse kehittänyt. Hän muistuttaa, että konseptia voidaan toimittaa myös muualle. Järjestelmää käyttää jo Motelli Online Porvoossa.

Janne Immonen on myös kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta työporukoille järjestävän Condo Group Oy:n toimitusjohtaja, business-valmentaja, omakustannekirjailija ja musiikintekijä. Hän tuottaa koulutusta, kirjoja, videoblogeja ja musiikkia Rock Your Day -sloganinsa alla.

Diili-ohjelman uudella kaudella pomon saappaissa on Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa.

Ohjelmassa 14 bisnesosaajaa kilpailee paikasta Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana. Voit lukea lisää Dili-ohjelmasta Nelosen ohjelmatiedotteesta.

Immonen esitellään Nelosen tiedotteessa näin:

”Janne on maailmalta oppeja kerännyt motivaatiopuhuja, omakustannekirjailija, hotellin omistaja ja suosittu tubettaja, jonka mainetta niittänyt slogan kuuluu ”Rock your day”.  Janne pyörittää menestynyttä kalustettujen asuntojen bisnestä ja suunnittelee uusia bisnesaluevaltauksia. Janne tunnustautuu Jaajon faniksi ja lähtee kilpailemaan täydellä teholla saadakseen unelmiensa työpaikan idolinsa rinnalla.”