Entinen musiikkileikkikoulu toimii kalustettuna asuntona

Entinen musiikkileikkikoulu toimii kalustettuna asuntona

Vanhalla Postitalolla Varkauden historiallinen posti, on saanut uuden elämän hotellin  muodossa. Nyt myös Entinen musiikkileikkikoulu on muutettu asunnoista, ja se sijaitsee aivan rakennuksen alakerrassa Antinpuiston puolella.

Asunto on nimeltään ”Muskari” ja se on täysin kalustettu, tarjoten kaiken tarvittavan mukavan oleskelun varmistamiseksi. Asunto on remontoitu ja varustettu modernilla sisustuksella.  Se sisältää tilavan olohuoneen, kaksi makuuhuonetta ja oma saunan, joka tarjoaa perinteisen suomalaisen saunakulttuurin kokemuksen.

Postitalon omistaja, Janne Immonen, kertoo rakentaneensa asunnon alunperin omaan käyttöönsä. Hän halusi luoda kodinomaisen ilmapiirin, joka yhdistäisi modernit mukavuudet vanhaan rakennukseen ja sen historialliseen arvoon. Hänen visioonsa kuului myös tarjota vieraille mahdollisuus nauttia tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta.

Tämä täysin varusteltu asunto tarjoaa vierailleen kaiken tarvittavan mukavan oleskelun varmistamiseksi. Se sisältää moderneja mukavuuksia, kuten 65″ TV:n, pyykinpesukoneen, kuivausrummun ja täysin varustellun keittiön, jossa on astianpesukone. Asunnossa on myös ilmainen Wi-Fi, jotta vieraiden on helppo pysyä yhteydessä

Asunnonssa on esillä myös paikallisen taiteilijan Unski Antti Immosen maalauksia.

Muskari-asunto tarjoaa myös täydellisen sijainnin yritysvieraille, sillä se sijaitsee lähellä joitakin Varkauden suurimmista yrityksistä, kuten Stora-Enso, Andritz ja Navitas. Lisäksi lähellä on myös monia ravintoloita ja supermarketteja, jotka tarjoavat kätevän ratkaisun vieraiden päivittäisiin tarpeisiin.

Jos etsit mukavaa ja kodikasta majoitusta Varkaudessa, Muskari-asunto Vanhalla Postitalolla on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Tämä ainutlaatuinen kalustettu asunto tarjoaa modernit mukavuudet historiallisessa ympäristössä, joka on täynnä Varkauden ainutlaatuista historiaa ja charmia.

Lisätietoa