Vanha Postitalo

Majoitus huonetyypit Varkaus

Majoitus ja hotellihuoneet 

Vanhalla Postitalolla on 15 remontoitua huonetta ja kalustettua asuntoa 30 hengelle. Kaikki huoneet ovat hienosti remontoituja sisustettuja. 

Kaikissa huoneissa on vähintään seuraavat varusteet: Wi-fi, TV, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvin keitin, pimennysverhot, jatkojohto sängyn vieressä, minijääkaappi ja vaatekaappi. Lisäksi yleisissä tiloissa on keittiö ja pyykinpesukone asiakkaiden käytössä.

Meillä on 3 eri huonekategoriaa sekä parvekkeellinen sviitti, Business-huone on kuin erittäin hyvä kalustetun asunnon ja hotellihuoneen yhdistelmä kaikilla herkuilla. On oma keittiö, suihku, wc , sohva tai nojatuoli: Business-huone on erittäin hyvä vaihtoehto pitkään tai lyhyeen asumiseen.

Premium-huone on siisti hotellihuone omalla suihkulla ja wc:llä. Lisäksi löytyy tv, nojatuoli, minijääkaappi ja mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, yms.

Perushuone on yksinkertainen ja siististi remontoitu ja sisustettu huone. Huoneissa on hyvät sängyt, pimennysverhot, minijääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvin keitin yms. Perushuoneissa on käytävän puolella yhteiset suihkut ja wc sekä on myös yleinen keittiö ja pesukone asukkaiden käytössä. Jotkut asiakkaamme nauttivat basic-huoneissa majoittumisesta useiden kuukausien ajan.

Sviitti on todella upeasti remontoitu ja siinä on upea iso parveke. Sviitissä on kaksi huonetta, keittiö, oma suihku ja wc. Tässä nautit asumisesta pitempäänkin ja todella kohtuullisella hinnalla.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei lemmikkieläimiä.

Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa hiljaisella alueella. Yöelämä on lähellä, mutta baarit eivät ole naapurissa. Valitse siis viisaasti ja tule Vanhalle Postitalolle majoittumaan. Tämä on huippuvaihtoehto business- tai vapaa-ajanmatkustajalle.

Yhteisissä tiloissa on lisäksi yhteiskeittiö sekä pesukoneita ja Wi-fi.