Vanha Postitalo varkaus

Majoitus ja

huonetyypit

 

Majoitus ja hotellihuoneet 

Vanhalla Postitalolla on 15 remontoitua huonetta ja kalustettua asuntoa 30 hengelle. Kaikki huoneet ovat hienosti remontoituja ja sisustettuja. 

Kaikissa huoneissa on vähintään seuraavat varusteet: Wi-Fi, TV, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, pimennysverhot, jatkojohto sängyn vieressä, minijääkaappi ja vaatekaappi. Lisäksi yleisissä tiloissa on keittiö, pyykinpesukone ja WiFiasiakkaiden käytössä.

Vanhassa Postitalossa on kolme eri huonekategoriaa sekä parvekkeellinen sviitti.

Business-huone on kuin erittäin hyvä kalustetun asunnon ja hotellihuoneen yhdistelmä kaikilla herkuilla. On oma keittiö, suihku, wc , sohva tai nojatuoli: Business-huone on erittäin hyvä vaihtoehto pitkään tai lyhyeen asumiseen.

Premium-huone on siisti hotellihuone omalla suihkulla ja wc:llä. Lisäksi löytyy TV, nojatuoli, minijääkaappi ja mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin yms.

Basic- eli perushuone on yksinkertainen ja siististi remontoitu ja sisustettu huone. Huoneissa on hyvät sängyt, pimennysverhot, minijääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin yms. Perushuoneissa on käytävän puolella yhteiset suihkut ja wc. Myös yleinen keittiö ja pesukone ovat asukkaiden käytössä. Jotkut asiakkaamme nauttivat basic-huoneissa majoittumisesta useiden kuukausien ajan.

Sviitti on todella upeasti remontoitu ja siinä on iso parveke. Sviitissä on kaksi huonetta, keittiö, oma suihku ja wc. Tässä nautit asumisesta pitempäänkin ja todella kohtuullisella hinnalla.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei lemmikkieläimiä.

Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa hiljaisella alueella. Yöelämä on lähellä, mutta baarit eivät ole naapurissa. Vanha Postitalo on huippuvaihtoehto business- ja vapaa-ajanmatkustajalle.

Valitse siis viisaasti ja tule Vanhalle Postitalolle majoittumaan!