Vanha Postitalo

MAJOITUS JA HUONETYYPIT

Vanhalla Postitalolla on 15 huonetta ja kalustettua asuntoa 30 henkilölle. Huoneet ovat hienosti remontoituja ja sisustettuja.

Vanha Postitalo

MAJOITUS JA HUONETYYPIT

Vanhalla Postitalolla on 15 huonetta ja kalustettua asuntoa 30 henkilölle. Huoneet ovat hienosti remontoituja ja sisustettuja.

Kaikissa huoneissa on vähintään seuraavat varusteet:

Free Wifi

TV

Mikroaaltouuni

Vedenkeitin

Pääsy keittiöön

Pyykinpesukoneen käyttö

Free Wifi

TV

Mikroaaltouuni

Vedenkeitin

Kahvinkeitin

Pimennysverhot

Jatkojohto

Minijääkaappi

Vaatekaappi

Ilmainen pysäköinti

Pääsy keittiöön

Pyykinpesukoneen käyttö

Majoitus ja hotellihuoneet

Vanhassa Postitalossa on kolme eri huonekategoriaa sekä parvekkeellinen sviitti.

Business-huone on kuin erittäin hyvä kalustetun asunnon ja hotellihuoneen yhdistelmä kaikilla herkuilla. On oma keittiö, suihku, wc , sohva tai nojatuoli: Business-huone on erittäin hyvä vaihtoehto pitkään tai lyhyeen asumiseen.

Premium-huone on siisti hotellihuone omalla suihkulla ja wc:llä. Lisäksi huoneessa on TV, nojatuoli, minijääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeittimet.

Basic- eli perushuone on yksinkertainen, siististi remontoitu ja sisustettu huone. Huoneissa on hyvät sängyt, pimennysverhot, minijääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin yms. Perushuoneissa on käytävän puolella yhteiset suihkut ja wc. Myös yleinen keittiö ja pesukone ovat asukkaiden käytössä. Jotkut asiakkaamme nauttivat basic-huoneissa majoittumisesta useiden kuukausien ajan.

Sviitti on todella upeasti remontoitu huoneisto, jossa on iso parveke. Sviitissä on kaksi huonetta, keittiö, oma suihku ja wc. Tässä nautit asumisesta pitempäänkin ja todella kohtuullisella hinnalla.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei lemmikkieläimiä.

Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa hiljaisella alueella. Yöelämä on lähellä, mutta baarit eivät ole naapurissa. Vanha Postitalo on huippuvaihtoehto business- ja vapaa-ajanmatkustajalle.

Valitse siis viisaasti ja tule Vanhalle Postitalolle majoittumaan!

Huoneet ja huoneistot

4 x BASIC DOUBLE

Edullinen 2hh majoitus Varkauden keskustassa. Hyvät sängyt (2 x 80cm) ja pimennysverhot. Huoneessa mm. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja TV.  Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus. Suihkut(3kpl) ja WC:t(3kpl) käytävän puolella 5:delle huoneelle.

BASIC SINGLE

Edullinen 1hh majoitus Varkauden keskustassa. Hyvät sänky 120cm ja pimennysverhot. Huoneessa mm. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi ja TV.  Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus. Suihkut(3kpl) ja WC:t(3kpl) käytävän puolella 5:delle huoneelle.

PREMIUM1

4 x PREMIUM SINGLE

OMA KYLPYHUONE

Majoitu 1hh upeasti remontoidussa huoneessa. Huoneessa on laadukas 120cm sänky, pimennysverhot, yöpöytä ja yövalo sekä 32”TV ja nojatuoli.

Huoneessa voit myös kevyesti kokata itsellesi, sillä huoneesta löytyy pieni jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja astioita.  Lisäksi Yhteiskeittiön ja pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus.

2 x BUSINESS DOUBLE STUDIO

OMA KYLPYHUONE

2023 remontoitu mukava 2hh City studio keittiöllä, omalla suihkulla ja wc:llä. Huoneessa laadukkaat 2 x 80cm sängyt sekä mm. Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin ja 32” TV.

Lisäksi pyykinpesukoneen käyttömahdollisuus.

2 x PERHESTUDIO 2-4HH

OMA KYLPYHUONE

Remontoitu 2-4hh mukava omalla Perhestudio suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu. Huoneessa on laadukkaat 2 x 80 cm sängyt sekä pieni vuodesohva. Muina varusteina mm. Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin ja 43” TV sekä pyykinpesukone.

SVIITTI / PERHEASUNTO 1MH 3-4HH

OMA KYLPYHUONE

Todella siisti omalla parvekkeella oleva huoneisto jossa, mukava viettää aikaa ja vuodesohvalta tai keittiön pöydän ääreltä katsot isosta 50” TV:stä illalla ohjelmia.  Huoneistossa on myös  3 x laadukasta sänkyä, vuodesohva sekä pimennysverhot, jotka takaavat kunnolliset yöunet.

Muina varusteina mm. Työpöytä, Jääkaappi, paistolevy, mikro, kahvinkeitin sekä pyykinpesukone.

MUSKARI SAUNALLINEN KOLMIO 2MH 6HH

Mukava 1.kerroksen saunallinen noin 85m2 kolmio 2:lla wc:llä, suihkulla omalla keittiöllä ja 6:lla laadukkaalla sängyllä. Asunnossa on myös iso sohva ja 55” TV sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Asunnossa on myös täysi keittiö sisältäen mm.jääkaapin, pakastimen, kahvinkeittimenm astianpesukoneen ja uunin. Myös työpöytä löytyy.

SAUNALLINEN NELIÖ 3MH 4HH

Mukava 1.kerroksen saunallinen noin 85m2 neliö kolmella makuuhuonella  wc:llä, suihkulla omalla keittiöllä ja 4:lla laadukkaalla sängyllä. Asunnossa on myös iso sohva ja 50” TV sekä pyykinpesukone.  Asunnossa on myös täysi keittiö sisältäen mm.jääkaapin, kahvinkeittimen, pakastimen, astianpesukoneen ja uunin. Myös työpöytä löytyy.