Vanha Postitalo

MAJOITUS JA HUONETYYPIT

Vanhalla Postitalolla on 15 huonetta ja kalustettua asuntoa 30 henkilölle. Huoneet ovat hienosti remontoituja ja sisustettuja.

Vanha Postitalo

MAJOITUS JA HUONETYYPIT

Vanhalla Postitalolla on 15 huonetta ja kalustettua asuntoa 30 henkilölle. Huoneet ovat hienosti remontoituja ja sisustettuja.

Kaikissa huoneissa on vähintään seuraavat varusteet:

Free Wifi

TV

Mikroaaltouuni

Vedenkeitin

Pääsy keittiöön

Pyykinpesukoneen käyttö

Free Wifi

TV

Mikroaaltouuni

Vedenkeitin

Kahvinkeitin

Pimennysverhot

Jatkojohto

Minijääkaappi

Vaatekaappi

Ilmainen pysäköinti

Pääsy keittiöön

Pyykinpesukoneen käyttö

Majoitus ja hotellihuoneet

Vanhassa Postitalossa on kolme eri huonekategoriaa sekä parvekkeellinen sviitti.

Business-huone on kuin erittäin hyvä kalustetun asunnon ja hotellihuoneen yhdistelmä kaikilla herkuilla. On oma keittiö, suihku, wc , sohva tai nojatuoli: Business-huone on erittäin hyvä vaihtoehto pitkään tai lyhyeen asumiseen.

Premium-huone on siisti hotellihuone omalla suihkulla ja wc:llä. Lisäksi huoneessa on TV, nojatuoli, minijääkaappi, mikro, veden- ja kahvinkeittimet.

Basic- eli perushuone on yksinkertainen, siististi remontoitu ja sisustettu huone. Huoneissa on hyvät sängyt, pimennysverhot, minijääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin yms. Perushuoneissa on käytävän puolella yhteiset suihkut ja wc. Myös yleinen keittiö ja pesukone ovat asukkaiden käytössä. Jotkut asiakkaamme nauttivat basic-huoneissa majoittumisesta useiden kuukausien ajan.

Sviitti on todella upeasti remontoitu huoneisto, jossa on iso parveke. Sviitissä on kaksi huonetta, keittiö, oma suihku ja wc. Tässä nautit asumisesta pitempäänkin ja todella kohtuullisella hinnalla.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Ei lemmikkieläimiä.

Vanha Postitalo sijaitsee keskeisellä paikalla Varkauden keskustassa hiljaisella alueella. Yöelämä on lähellä, mutta baarit eivät ole naapurissa. Vanha Postitalo on huippuvaihtoehto business- ja vapaa-ajanmatkustajalle.

Valitse siis viisaasti ja tule Vanhalle Postitalolle majoittumaan!

HUONEEMME

BASIC-HUONE

Edullinen majoitus Varkauden keskustassa. Mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, TV ja yhteiskeittiön käyttömahdollisuus. Suihku ja WC käytävän puolella.

PREMIUM-HUONE

Majoitus upeasti remontoidussa huoneessa. Huoneessa on 120 cm:n parisänky, oma suihku ja WC. Varusteisiin kuuluu myös TV, minijääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Myös yhteiskeittiö käytettävissä.

BUSINESS- / PERHEHUONE

Remontoitu mukava omalla suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu huone 1-2 tai 1-4 hengelle. Huoneessa on 2 kpl 80 cm sänkyjä sekä perhehuoneessa sohvasänky kahdelle hengelle.

SVIITTI / PERHEASUNTO

Remontoitu kahden huoneen perheasunto, jossa oma keittiö, suihku ja WC. Huoneistossa on myös oma parveke ja 55″ TV sekä pyykinpesukone. Tässä huoneistossa viihdyt yhdestä yöstä jopa useisiin kuukausiin.

Kalustetut asuntomme

Muskari Sauna 2 makuuhuoneen huoneisto 5 hengelle

3 makuuhuoneen saunahuoneisto 4 hengelle