Vanha Postitalo

Meistä

meillä on loistava valikoima HOTELLIHUONEITA JA täysin kalustettuja ASUNTOJA, jotka ovat valmiina TEITÄ VARTEN.  OLKOON VALINTASI KALUSTETTU ASUNTO TAI MAJOITUS, NIIN SE LÖYTYY TEILLE. VANHA POSTITALO VARKAUS

Vanha Postitalo

Historiaa ja unelmien täyttymystä

Vanha Postitalo on keskeisellä paikalla Varkauden keskustan Päiviönsaaren puoleisessa osassa. Talo on rakennettu vuonna 1930 ja se oli aikanaan ensimmäisiä isompia rakennuksia Varkaudessa.

Kuten nimikin kertoo, niin historiallinen rakennus valmistui alun perin postiksi, jona se toimikin 1980-luvun lopulle asti.

Sen jälkeen rakennuksessa toteutettiin iso peruskorjaus ja talo muutettiin 1990-luvulla musiikkikouluksi. Varkauden kaupungin omistuksessa oli reilut 20 vuotta. Rakennus jäi kuitenkin vähälle käytölle ja omistajavaihdosten jälkeen talon osti lokakuussa 2017 Condo Groupin toimitusjohtaja Janne Immonen.

-Kaikki lähti liikkeelle unelmasta ostaa kokonainen kerrostalo tai kiinteistö. Yhtenä aamuna tuli vaan mieleen, että nyt pitää ostaa joku. Tosin alussa kaikki pelottelivat ja kaveritkin jarruttelivat, ettei rakennusta kannata ostaa.  Mutta kaupat tehtiin, kun tuli luvattua, perustelee Immonen.

-Kyseessä on vanha, hieno ja legendaarinen rakennus Varkauden sydämessä. Monilla varkautelaisilla on talosta muistoja.

Rakennus oli kuitenkin huonossa kunnossa. Vuosien varrella ikkunoita oli rikottu ja paikkoja hajotettu eikä taloa ollut aikoihin siivottu.

Vuoden 2018 alussa uusi omistaja laittoi hihat heilumaan, vaikkei rahaa hirveästi ollutkaan. Talo oli saatava herätettyä henkiin. Ensin remonttiin menivät räystäät, ikkunat, lämmitys ja viemärit.

-Muutin itse taloon ja laitoin toimiston pystyyn. Ensimmäisten remonttien jälkeen alkoikin tulla kyselyjä majoittumisista. Talo saatiin eloon, remontteja ja rakentamista jatkettiin, julkisivu koki ehostuksen, huoneisiin rakennettiin suihkuja ja keittiöitä.

-Vuoden 2018 kesästä asti on ollut jatkuvasti asukkaita. Välillä talo on ollut jopa täynnä. Majoittujia on ollut ympäri maailmaa, Suomesta, Kiinasta, Indonesiasta, Puolasta ja Latviasta.

Ihmiset ovat olleet innoissaan, vaikka osa haukkuikin tyhmäksi, kun ostin ”arvottoman” talon.

-Nyt on tullut kiitosta, kun Vanha Postitalo on herätetty henkiin. Talosta tuli upea, iloitsee Immonen.

Vanhaa Postitaloa manageroi kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group (www.condo.fi).

Vanha Postitalo

TIIMIMME

Janne Immonen

Janne Immonen

CEO

info@condo.fi
+358 40 1259 291
www.condo.fi

Janika Kautto

Janika Kautto

Myynti ja Asiakaspalvelu

sales@condo.fi
+358 44 2424 397
www.condo.fi

Matti Suhonen

Matti Suhonen

Myynti

sales1@condo.fi
+358 44 2423 546
​www.condo.fi

Liisa Nissinen

Liisa Nissinen

Service manager

liisa@condo.fi
+358 40 1240 250
​www.condo.fi

Teija Markkanen

Teija Markkanen

Service delivery

+358 41 3192 465
​www.condo.fi

Antti Immonen

Antti Immonen

Asiakasvastaava

info@vanhapostitalo.fi
+358 41 317 5206
www.condo.fi