Kiitos tarjouspyynnostö. Otamme sen pikimmiten käsittelyyn.

Saat tarjouksen 24h sisällä.

Jos haluat lähettää toisen tarjouspyynnön paina tästä.

Voit myös halutessasi varata huoneen suoraan alta

Sillä välin saatat haluta tutustua joihinkin blogiviesteihimme …

Vanhan Postitalon omistaja osti myös Pankkitalon

Vanhan Postitalon omistaja osti myös Pankkitalon

Varkauden Vanhan Postitalon ostanut ja automaattihotelliksi muuttanut Janne Immonen on nyt myös Pankkitalon omistaja. Paraatipaikalla Varkauden Päiviönsaaressa sijaitseva Pankkitalo siirtyi Immosen omistukseen, kun tämä osti konkurssiin syksyllä menneen Kiinteistö Oy...

lue lisää
Vanhan Postitalon suosio jatkuu

Vanhan Postitalon suosio jatkuu

Automaattihotelli Vanha Postitalo oli suosittu vaihtoehto monelle Varkaudessa majoittuneelle viime vuonna. Vanhan Postitalon käyttöaste vuoden 2021 aikana oli 55 prosenttia, jota voidaan pitää korona kurimuksesta kärsineessä majoitusbisneksessä hyvänä tasona.

lue lisää
Vanhasta Postitalosta piparkakkutalokilpailu

Vanhasta Postitalosta piparkakkutalokilpailu

Varkauden Vanha Postitalo haluaa omalta osaltaan tuoda joulun makua ja tunnelmaa paikkakunnalle järjestämällä kaikille avoimen piparkakkutalokilpailun. Piparkakkutalokilpailun aiheena on tietysti itse Vanha Postitalo, jonka toivotaan innoittavan...

lue lisää
Baletti-Ville hioo nyt Condon ja Postitalon koreografiaa

Baletti-Ville hioo nyt Condon ja Postitalon koreografiaa

Kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n pieni, mutta pippurinen työporukka on saanut uuden vahvistuksen, joka tuo energisyyttä ja kansainvälisyyttä yrityksen henkilöstörosteriin. Ja tanssitaitoa.

Condon ja Varkauden Vanhan Postitalon projektikoordinaattorina on syyskuussa aloittanut balettitanssija- ja koreografi Ville Valkonen, 32.

Valkonen on Japanin ja Tokion vuosien jälkeen kotiutunut Varkauteen ja laajentaa estradinsa balettilavoilta majoitusbisnekseen. Mitään plie’tä tai muita balettitanssi liikkeitä ei Condossa opetella, mutta Valkonen tuo yritykseen muita oppeja balettimaailmasta ja tapahtumatuotannosta.

lue lisää