Koe uudet sillat ja joulu Varkaudessa – majoitu Postitalolla!

Oletko nähnyt Kämärin ja Ämmäkosken ulkoilulalueen uudet sillat Varkaudessa? Vietätkö joulun aikaa tai vuodenvaihdetta Keski-Savossa ja Varkaudessa?

Vierailusi ei jää kiinni ainakaan majoittumisesta. Vanha Postitalo keskeisellä paikalla Varkaudessa tarjoaa edullista yöpymistä laadukkaissa huoneissa.

Vanhalta Postitalolta on vain kivenheiton matka Kämärin valaistuille silloille ihastelemaan upeita koskia ja saaria aivan Varkauden keskustan kupeessa.

Voit varata sinulle sopivan huoneen suoraan Vanhan Postitalon sivultahttps://www.vanhapostitalo.fi/varaa/#/booking/search

Koodilla ROCKYOURDAY saat 10 prosenttia hinnasta pois, kun varaat majoituksen Vanhan Postitalon nettisivulta. Tartu joulutarjoukseen ja majoitu mukavasti!

Vanha Postitalo sopii mainiosti matkailijoille tai Keski-Savoon sukuloimaan tuleville. Jos sukulaisten tai kavereiden luona on ahdasta yöpyä, niin Vanha Postitalo on oiva ratkaisu mukavaan yöpymiseen. Samalla voi vierailla Ämmäkosken upeissa maisemissa jouluisessa Varkaudessa. Katso Varkauden kaupungin sivulta: https://www.varkaus.fi/uutinen/2021-11-19_k%C3%A4m%C3%A4rin-sillat-kutsuvat-liikkumaan-luontoon

Vaivattomasti

automaattihotelliin

Condo Group Oy:n Vanha Postitalo on 24/7-periaatteella toimiva automaattihotelli, johon varauksen voit tehdä vaivattomasti netissä. Sisäänkirjautuminen tapahtuu älypuhelimen ja pin-koodin avulla milloin vain itsellesi sopii.

Varkauden palvelujen ja luonnon lähellä oleva huoneistohotelli sopii jokaisen majoittujan tarpeisiin ja kukkarolle. Tarjolla on edullisesti niin perushuoneita kuin premium-, business-tasoa ja perhehuoneita.

Tervetuloa – varaa huoneesi tästä!

(jutun siltakuvat: Varkauden kaupunki)