Tervetuloa – Vanha Postitalo ja Varkaus odottavat!

Kesä ja Varkauden Vanha Postitalo odottavat sinua, oletpa työmatkalla tai vapaa-ajan reissulla. Keskeisellä paikalla Varkautta sijaitseva Condo Group Oy:n automaattihotelli tarjoaa majoitusta edulliseen hintaan laadukkaissa huoneissa.

Miksi Varkauden Vanha Postitalo?

– Helppo varata ja tehdä muutoksia

– Automaattihotelli – turvallista ja vaivatonta

– Meillä on siistiä

Vanhan Postitalon läheisyydessä sijaitsevat Stora Enso, Andritz, Sumitomo ja Navitas. Eikä työporukoille tai liikematkaajalle ole pitkä matka Varkauden toisessa keskustassa sijaitsevasta automaattihotellista muuallekaan.

Vapaa-ajan matkaajalle Vanhan Postitalon läheisyydessä aukeaa muun muassa Kämärin ulkoilualue ja Ämmänkosket, useat museot, ja Taipaleen kanavallekin on lyhyt matka.

Varkauden kaikki palvelut, kaupat, ravintolat, kuntosalit, ovat käden ulottuvilla. Kulkuyhteydet ovat hyvät valtateiden 5 ja 23 varrella.

Varaa ja majoitu 24/7!

Majoittuminen Vanhaan Postitaloon on helppoa ja edullista. Voit varata huoneesi netistä ja tulla hotelliin 24/7 eli kun sinulle sopii. Pääsy huoneeseen tapahtuu älylukkojärjestelmän avulla. Saat ohjeet puhelimeesi.

Varaa huoneesi tästä! Tai soita puh. 041 730 5349.

Jos tulossa on isompi ryhmä, niin jätä tarjouspyyntö!

Voit valita useista huonekategorioista ja hintaluokista. Edullisimpia ovat perustason basic-huoneet. Tarjolla on myös premium- ja business-huoneita sekä perhehuone ja -asunto.

Voit kokkailla ruokaa omassa huoneessa tai yhteisissä tiloissa. Kaikissa huoneissa on kahvinkeittimet ja mikrot. Vanhan Postitalon pihassa on iso terassi käytössäsi. Pysäköit ja käytät WiFiä ilmaiseksi.