Vakuutusyhtiöiden Vuokra-Asunnot Varkaus – Vanha Postitalo

Kotisi Vesivahingon Sattuessa

Onnettomuuksia sattuu, ja vesivahinko voi olla yksi kodin omistajan tai vuokralaisen kiusallisimmista kokemuksista. Kun kotisi kärsii vesivahingosta, ensimmäinen huoli on yleensä: Missä asun tämän korjausprosessin aikana? Varkaudessa olemme valmiita vastaamaan tähän kysymykseen.

Vakuutusyhtiön sijaisasunnot Varkaus

Muskari Sauna 2 makuuhuoneen huoneisto 5 hengelle

3 makuuhuoneen saunahuoneisto 4 hengelle

BUSINESS- / PERHEHUONE

Remontoitu mukava omalla suihkulla, WC:lla ja keittiöllä varustettu huone 1-2 tai 1-4 hengelle. Huoneessa on 2 kpl 80 cm sänkyjä sekä perhehuoneessa sohvasänky kahdelle hengelle.

SVIITTI / PERHEASUNTO

Remontoitu kahden huoneen perheasunto, jossa oma keittiö, suihku ja WC. Huoneistossa on myös oma parveke ja 55″ TV sekä pyykinpesukone. Tässä huoneistossa viihdyt yhdestä yöstä jopa useisiin kuukausiin.

Vakuutusyhtiö Asunnot Varkaus: Väliaikainen Kotisi

Kun kodissasi tapahtuu vesivahinko, ensisijainen tavoitteemme on ymmärtää tilanteesi ja tarjota sinulle mukava ja käytännöllinen väliaikainen ratkaisu. Yhteistyössä eri vakuutusyhtiöiden kanssa olemme luoneet valikoiman asuntoja Varkaudessa, jotka on suunniteltu erityisesti tällaisia odottamattomia tilanteita varten.

Miksi Valita Meidän Asuntomme?

  • Mukavuus: Vaikka tiedämme, että mikään ei korvaa omaa kotiasi, pyrimme varmistamaan, että jokainen tarjoamamme asunto on varustettu kaikilla välttämättömyyksillä ja mukavuuksilla, jotta olotilasi olisi mahdollisimman mukava.
  • Sijainti: Asuntomme sijaitsevat keskeisellä paikalla Varkaudessa Päiviönsaaressa, joten olet lähellä tärkeitä palveluita, kauppoja ja liikenneväyliä.
  • Joustavuus: Ymmärrämme, että vesivahinkotilanteet voivat muuttua. Siksi tarjoamme joustavia vuokrasopimuksia, jotka sopivat sinulle ja vakuutusyhtiöllesi.
  • Ymmärrys: Tiedämme, että olet läpikäymässä vaikeaa aikaa. Koko tiimimme on valmis auttamaan ja tukemaan sinua prosessin aikana.

Erilaisia Vaihtoehtoja Jokaiseen Tarpeeseen

  • Yksiöt ja kaksiot: Ihanteellinen yksilöille tai pareille, jotka etsivät mukavaa tilaa ilman suurta kokoa.
  • Perheasunnot: Suunniteltu perheille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ja mukavuuksia.
  • Saunalliset isot asunnot. Täydellinen korvaamaan ison omakotitalosi tai rivitalon remontin aikana.
  • Täysin kalustetut: Ei tarvitse huolehtia huonekaluista tai laitteista. Saavu vain paikalle ja tunne olosi kotoisaksi.

Kun kohtaat vesivahingon, älä anna majoituksen olla lisätaakka. Kauttamme saat avaimet käteen -ratkaisun, joka helpottaa siirtymistäsi normaaliin elämään.

Halutessasi lisätietoja vakuutusyhtiöiden vuokra-asunnoistamme Varkaudessa tai jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme ja ymmärtämässä tilannettasi.

Yritysmyynti
Janne Immonen
040-1259291 (myös WhatsApp)
[email protected]