Vanha Postitalo joulutunnelmissa ja avoimin ovin

Automaattihotellina toimiva Vanha Postitalo esittäytyi varkautelaisille jouluisissa tunnelmissa lauantaina 18. joulukuuta. Avointen ovien päivässä kävijöille oli tarjolla glögiä, piparkakkuja ja muita herkkuja.

Kävijät pääsivät ihastelemaan automaattihotellin siistejä ja laadukkaita huoneita. Vaikka monelle varkautelaiselle historiallinen rakennus on tuttu, niin huoneiden uusittu look ja talon siisti ilme ihastutti tutustujia.

Vanha Postitalo on rakennettu 1930-luvulla. Postin lisäksi talossa on toiminut muun muassa musiikkiopisto. Monella kävijällä olikin muistoja eri vuosikymmeniltä.

Viimeiset pari vuotta Vanha Postitalo on toiminut automaattihotellina. Rakennus on uusittu niin ulkoa kuin sisältä.

Hotellia operoi projektimajoitusta ja kalustettuja asuntoja eri puolilla Suomea järjestävä Condo Group Oy. Yrityksen toimitusjohtaja Janne Immonen osti rakennuksen vuonna 2017 ja kunnosti sen hotelliksi.

Vanha Postitalo on oiva majapaikka Varkaudessa vieraileville. Hotellin läheisyydessä on kaupungin kaikki palvelut ja upeat ulkoilumaastot. Ämmäkosken kuohut ja Kämärin uudet sillat ovat aivan kivenheiton päässä Vanhalta Postitalolta.