Vanha Postitalo on myös mainio kokouspaikka

Hotelli Vanha Postitalo on myös mainio kokouspaikka

Automaattihotellina toimiva Vanha Postitalo Varkauden keskustassa on nyt myös mainio kokous- ja koulutuspaikka. Hotelliin on toteutettu kokoustila, johon sopii mukavasti 20-30 osanottajaa.

Vanha Postitalo on historiaa huokuva rakennus, jossa on postin ohella toiminut aikanaan myös Varkauden musiikkiopisto. Nyt opiston entinen juhlasali on muutettu kokous- ja seminaarikäyttöön. Kokoustila täydentää hotellina toimivat Postitalon palveluja.

Vanhan Postitalon omistaja Janne Immonen sanoo, että tila on tarkoitettu päivällä tapahtuviin kokouksiin, koulutuksiin ja palavereihin. Juhlatilaksi salia ei ole tarkoitettu eikä sitä juhliin vuokratakaan.

– Postitalo ja kokoustila ovat keskeisellä paikalla Varkaudessa. Hotellissa voi majoittua ja kaikki muut palvelut löytyvät vierestä, Immonen muistuttaa.

Kokoustilassa on mahdollista keittää itse kahvit ja tarjota pientä purtavaa. Aivan lähellä on myös kahviloita ja ravintoloita, joiden palveluihin koulutustilan käyttäjät voivat tukeutua. Palvelut voi tilata kokouspaikalle tai seminaariväki voi jaloitella tauolla ja kävellä pienen matkan ruokailemaan tai kahville.

– Tilaa voi varata sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse numerosta 040-1259 291. Itse en ole aina paikalla, mutta kokoustilaan pääsee varauksen yhteydessä saadulla koodilla, Immonen sanoo.

Hän kertoo, että kokoustilan vuokra on 1-2 tunnilta 150 euroa+alv, puolelta päivältä 250 euroa+alv ja koko päivältä 300 euroa+alv.

Kokoustila kerää kehuja

Syyskuun lopulla kokoustilassa järjestettiin Varkauden matkailutoimijoiden tapaaminen. Paikalla oli 16 osanottajaa, joilta kokouspaikka saa varauksettoman kehun. Uutta näyttötekniikkaakin päästiin kokeilemaan kesken kokouksen.

– Tämä on keskeisellä paikalla ja tilaan sopii kokoontumaan mainiosti 20-30 henkilöä. Lisäksi tänne pääsee tulemaan koodien avulla itsenäisesti. Ja kiva, että voi itse keittää kahvit, Navitas Yrityspalveluiden yritysasiamies Kirsi Mutka-Paintola

Hän muistuttaa myös tilan mainiosta akustiikasta. Ääni kuuluu salissa hyvin eikä kaikua ole.

– Tämä on oikein oiva paikka järjestää kokouksia; tilava ja sopivan kokoinen. Tällaiselle on kysyntää, jos hinta on kohdillaan. Lisäksi tämä on keskeisellä paikalla ja voi vaikka tuoda tarjoiluja itse, kiittelee Navitas Kehitys Oy:n Vanha Varkaus – Uusi suunta hankkeen projektipäällikkö Tiina Immonen.

Myös Laura Rosenberg, Varkauden kaupungin markkinointi- ja viestintäasiantuntija, yhtyy muiden kehuihin. Hän sanoi, ettei Varkauden kaupungintalolla ole oikein sopivaa kokoustilaa. Valtuustosali on liian isoja ja osa kokoustiloista taas liian pieniä suurempiin tilaisuuksiin.

– Tämä on toimiva tila, jossa ei happi lopu, kiteyttää Rosenberg.