Vanha Postitalo päivittyi entistä paremmilla automaattilukoilla ja WhatsApp-varausvahvistuksilla

Vanha Postitalo on investoinut merkittävästi asukasviihtyvyyteen ja turvallisuuteen uusimalla kaikki ovensa markkinoiden parhailla automaattilukoilla. Tämä merkittävä parannusprojekti on osa kiinteistön jatkuvaa kehittämistä asukkaiden hyväksi.

Kiinteistöstä vastaava Janne Immonen kertoo, että asukkaiden kokemus on parantunut huomattavasti uusien lukkojen ansiosta. ”Asukkaiden tyytyväisyys on noussut ihan älyttömästi, ja uudet lukot ovat todella toimintavarmoja. Ennen asukkaat joutuivat välillä soittamaan asiakaspalveluun, kun koodi ei toiminut tai koodi ei ollut saapunut, mutta enää ei ole sitä ongelmaa”, Immonen selittää.

Uusien automaattilukkojen lisäksi Vanha Postitalo on ottanut käyttöön uuden varausvahvistusjärjestelmän, joka lähettää vahvistukset suoraan asukkaiden WhatsApp-sovellukseen. Tämä moderni ratkaisu nopeuttaa ja helpottaa varausprosessia entisestään, tarjoten asukkaille entistä paremman ja sujuvamman palvelukokemuksen eikä asukkailta tarvita välttämättä enää sähköpostia. Tämä helpottaa erityisesti yritysasiakkaiden asumisprosessia.

Vanhan Postitalon parannukset osoittavat sitoutumista asukkaiden turvallisuuteen ja mukavuuteen, ja ne luovat positiivista asukaspalautetta. Uudet teknologiaratkaisut tekevät asumisesta vaivatonta ja luotettavaa, mikä nostaa Vanhan Postitalon houkuttelevuutta entisestään. Voit katsoa alla olevalta videolta miten lukot toimivat.

Voit varata huoneita entiseen tapaan suoraan nettisivujemme kautta tai jos sinulla on isompi projekti, projektimajoitustarve tai pidempiaikainen majoitustarve voit laittaa tarjouspyynnön https://www.vanhapostitalo.fi/tarjouspyynto/
Projekteissa saat oman yhteyshenkilön ja voit vaikka viikottain ilmoittaa huone tarpeet valitsemallasi tavalla mm. Whatsapp, sähköposti, lomake tai soittamalla. Lisätietiota Janne Immonen +358 40 1259291