Vanha Postitalo rokkaa – Rock Your Day The Message on kesän kuuma uutuusbiisi

Varkauden Vanhan Postitalon omistaja ja Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen johdattaa musiikinystävät kohti kesää uutuusbiisillään Rock Your Day – The Message.
Rock Your Day -miehenä ja Diili-ohjelman kilpailijana tunnetun Immosen tuorein biisi on ollut kuunneltavissa perjantaista 4. kesäkuuta lähtien Spotify-suoratoistopalvelussa. Musiikin ryydittämä video julkaistiin samaan aikaan myös YouTube-kanavalla.

Spotify
YouTube

Voit kuunnella The Messagen osoitteessa https://janneimmonen.com/music/, josta löytyy myös Janne Immosen kaikki julkaistut kappaleet.

Rock Your Day -musiikki

Pistele rokkikengät jalkaan ja käy tsekkaamassa mikä on artistin viesti kesään. Tuleeko The Messagesta kesän ehdoton must-biisi ja tsemppihitti?
Musiikkia on Immosen kanssa ollut tekemässä ja laulamassa Kimmo Pöllänen. Musiikkia on suunniteltu ja tehty Immosen hotellissa Vanhalla Postitalolla Varkaudessa.
Vanha Postitalo on muutenkin oikea kulttuuripaikka. Talon seinillä on apurahataiteilija Unski Immosen maalauksia, joita talossa asuva taiteilija on maalannut alakerran työtilassa.
Lisätietoja: Janne Immonen, +358 50 551 8338, [email protected], [email protected]
www.janneimmonen.com