Vanha Postitalo täyttyi kesällä

Varkauden Vanha Postitalo on ollut piristävä poikkeus koronakriisin hiljentämällä majoitusalalla. Automaattihotelliksi muuttunut Vanha Postitalo on ollut koko kesän lähes täynnä.

Keskeisellä paikalla Päiviönsaaressa sijaitsevaa Vanhaa Postitaloa hallinnoi kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävä Condo Group Oy.

Yrityksen toiminta on kesän aikana toipunut hyvin koronan aiheuttamasta notkahduksesta. Toimitusjohtaja Janne Immonen iloitsee, että Condo teki kesäkuussa kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Myös heinä-elokuun tilauskanta oli hyvällä tasolla.

Kun talouden rattaat taas pyörivät, niin yritysten työporukat tarvitsevat taas majoituksia projekteja varten.

-Meillä on ollut kesän ajan hyvä tekemisen meininki. Syksystä on vielä vaikea sanoa. Näkymät esimerkiksi syys-lokakuulle ovat vielä hyvät, mutta koronan mahdollinen toinen aalto mietityttää, Immonen pohtii.

Kesällä asiakkaat liikkuivat hyvin ja majoituspalveluille on ollut taas kysyntää. Condo on järjestänyt majoituksia isoillekin ryhmille.

-Condo Group panostaa erityisesti yritysten projektimajoitusten järjestämiseen. Pystymme tarjoamaan laajempaakin majoituskapasiteettia eri puolilla Suomea, Immonen sanoo.

Toki yksittäisiä majoittujia ja matkaajia on ollut hyvin liikkeellä. Condon Groupin automaattihotelli Vanhassa Postitalossa Varkaudessa onkin ollut koko kesän lähes täynnä.

Vanhassa Postitalossa on 15 remontoitua huonetta ja pari uutta on tulossa. Automaattihotellin huoneita voi varata 24/7 verkossa ja sisäänkirjautuminen onnistuu älylukon ja pin-koodin avulla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.