Vanhan Postitalon omistaja osti myös Pankkitalon

Vanhan Postitalon omistaja osti myös Pankkitalon

Varkauden Vanhan Postitalon ostanut ja automaattihotelliksi muuttanut Janne Immonen on nyt myös Pankkitalon omistaja.

Paraatipaikalla Varkauden Päiviönsaaressa sijaitseva Pankkitalo siirtyi Immosen omistukseen, kun tämä osti konkurssiin syksyllä menneen Kiinteistö Oy Varkauden Pankkitalon koko kiinteistön tontteineen konkurssipesältä.

Rakennus on Ahlströminkatu 20:ssä, torin kulmalla. Kaksirappuisessa kerrostalossa on 16 asuntoa ja kymmenkunta liike- ja toimistohuoneistoa. Talo on valmistunut olympiavuonna 1952 ydinkeskustaan Kauppatorin nurkalle.

– Hieman heräteostos, mutta ehdottomasti mukana oli rakkautta kotikaupunkia kohtaan. Olin aina ihaillut Pankkitalon kiinteistöä, joka on hieno ja hyvällä paikalla, perustelee Immonen.

Nyt talon osto toteutui, kun noin 2 800 neliön kiinteistö oli tullut myyntiin kokonaisena.

Mitään toista hotellia Immonen ei taloon suunnittele.

– Onhan tämä lähellä Postitaloa. Jatkossa siitä voi saada synergiaetuja, jos Pankkitaloon tulisi vaikka kahvila. Se palvelisi myös Postitaloon majoittujia. Haluan, että talo on täynnä ja Päiviönsaaressa enemmän eloa.

Pankkitalossa on 16 asuntoa ja kymmenkunta liike- ja toimistohuoneistoa. Katutasossa on taksiyrityksen tilat ja turkkilainen ravintola sekä tyhjillään pankin ja Cafe Piirakkapajan entiset tilat. Kakkoskerroksesta löytyy toimistotiloja ja jopa edustussauna.

Tyhjiin liiketiloihin Immonen kaavailee esimerkiksi yrityksille yhteiskäyttöön toimistotiloja.

– Paikkana tämä on täydellinen. Hotellit, tehdas ja Navitas ovat lähellä.  Tarkoitus on pitää kiinteistö jalkeilla ja kunnossa sekä saada asunnot ja liiketilat täyteen vuokralaisia. Kun talo on kunnossa, niin asuntoja voi tulla myös myyntiin. Ideoita on paljon, mutta tehdään asioita pikkuhiljaa.

Immosella on kokemusta asuntojen omistamisesta ja vuokraamisesta sekä kehittämisestä. Hänet tunnetaan paitsi Vanhan Postitalon omistaja, niin myös kiinteistösijoittajana, joka myi kalustettuja asuntoja ja projektimajoitusta järjestävän Condo Group Oy:n keväällä. Viime aikoina hän on hankkinut kiinteistöjä Jyväskylästä, jossa nykyisin asuu.

Immonen on tehnyt uraa myös motivaatiopuhujana. Rock Your Day -teemalla hän on tehnyt videoita, kirjoja ja musiikkia.

Jos tarvitset asuntoa tai liiketilaa niin soita Jannelle tai laita viestiä, puh. 040-1259291!