Vanhan Postitalon suosio jatkuu

Automaattihotelli Vanha Postitalo oli suosittu vaihtoehto monelle Varkaudessa majoittuneelle viime vuonna. Vanhan Postitalon käyttöaste vuoden 2021 aikana oli 55 prosenttia, jota voidaan pitää korona kurimuksesta kärsineessä majoitusbisneksessä hyvänä tasona.

Postitalon omistava Condo Group Oy:n toimitusjohtaja Janne Immonen on tyytyväinen hotellin viime vuoteen. Majoittujia on ollut selkeästi aiempaa enemmän.

Vuonna 2021 käyttöaste nousikin liki 10 prosenttiyksikköä, sillä vuonna 2020, joka oli ensimmäinen koronan rasittama vuosi, Postitalon käyttöaste oli reilut 46 prosenttia.

– Postitalo aukesi automaattihotellina vuoden 2021 maaliskuussa. Kun verrataan viime vuoden maalis-joulukuun välistä kautta edellisvuoteen, niin kasvua oli lähes 27 prosenttia. Jos lasketaan vuosi kokonaisuudessaan, niin kasvua oli noin 43 prosenttia, Immonen iloitsee.

Esimerkiksi viime kesänä Postitalo oli monin paikoin aivan täynnä, joten majoituspaikan muuttumien automaattihotelliksi oli varsin onnistunut. Hotellin huoneita voi varata netissä ja sisäänkirjautuminen tapahtuu älypuhelimen ja -lukkojen avulla pin-koodilla.

Uusia maksutapoja, laatua ja siisteyttä

Vanhan Postitalon kehittäminen automaattihotellina jatkuu. Viime aikoina on keskitytty laatuun ja siisteyteen sekä kiinteistönhuoltoon. Myös majoituksen maksutavat ovat laajentuneet.

– Huonevarauksen voi entiseen tapaan maksaa luottokorteilla, mutta nyt toimivat myös MobilePay ja suomalaisten verkkopankkien kautta tehtävät maksut, mainitsee Immonen.

Muutenkin Vanhan Postitalon osalta tulevaisuus näyttää hyvältä. Kotimaan matkailu ja luontokohteiden suosio ovat nosteessa.

Automaattihotelli sijaitsee otollisella paikalla keskellä kaupungin palveluja ja Kämärin ulkoilu- ja liikunta-alueen läheisyydessä. Hotellilta on lyhyt matka muun muassa Ämmäkoskelle ja uusille Kämärin silloille.

– Postitalo on mainio ratkaisu majoittua minilomalla Varkaudessa. Huoneita löytyy jokaisen kukkarolle, muistuttaa Immonen.

Varkaudessa on myös teollisuuden puolella positiivinen vire ja monia isoja investointeja tulossa. Moni työporukka tukeutuukin majoituksessa Postitalon laadukkaisiin, mutta edullisiin huoneisiin.

Vanhalla Postitalolla on 15 huoneistoa eri hintakategorioissa noin 30 majoittujalle. Automaattihotellista löytyy siistejä ja edullisia basic-huoneita, vaativimmille ja liikematkaajille business-huoneita sekä perhehuoneita ja sviittejä tilaa ja laatua arvostaville.

Voit varata sinulle sopivan huoneen suoraan Vanhan Postitalon sivultahttps://www.vanhapostitalo.fi/varaa/#/booking/search